Jouw takenpakket hangt af van je shift waarin je werkt. Je kan bijvoorbeeld starten met de vroege (starten om 6u) of met de late (tot sluiting). Tijdens deze shiften zal je soms alleen moeten werken of met een collega. Maar dit wordt op voorhand doorgegeven.
Wat valt er te bakken? Wel:
- Brood
- Pistolets
- Gebak
- Koffiekoeken
Alle producten worden vers of diepgevroren geleverd.
Voorts wordt er ook een opleiding voorzien waar je alle kneepjes van het vak leert. Je doet kennis op van de soorten broden, de processen voor elk brood (+ werking Albert Heijn Ipad).
Bedrijfsprofiel:
Bij Albert Heijn ga je aan de slag met een glimlach. Elke dag zorgen ze er ook voor dat de klanten in hun basisbehoeften worden voorzien. Maar ze streven er ook naar om een duurzaam ondernemer te zijn. Dit doen ze door bewust om te gaan met de producten die ze aanbieden. We kunnen dus concluderen dat ze voor 4 kernwaarden staan. Deze zijn vers, bewust, lokaal & persoonlijk. En jij kan je steentje bijdragen aan deze waarden.
- Je vind het niet erg om elke week andere werkuren te hebben.
(de werktijden liggen tussen 6u en 20u).
- Je kan afwisselend werken op zaterdag en zondag.
- Je hebt eigen vervoer om in Kontich te geraken.
- Je bent klantvriendelijk en stressbestendig.
- Een brutoloon van € 13,30/uur - Maaltijdcheques van € 6,53 - Jaarlijkse premie - Onkostenvergoeding woon-werkverkeer - Een team collega's die je met open armen ontvangen en helpen
- Maaltijdcheques van € 6,53
- Jaarlijkse premie
- Onkostenvergoeding woon-werkverkeer
- Een team collega's die je met open armen ontvangen en helpen